
גלידת SA RA הוקמה במטרה לתת מענה וליצור גלידות שמנת איטלקיות-ג'לאטו מחומרים מהטבע וללא שימוש בחומרים מהחי תוך שימת דגש עליונה על תהליך נכון וטבעי לקבלת טעם ומרקם אידיאליים וכל מה שהופך גלידת שמנת לנהדרת .
אנחנו מאמינים שבעולם עם המזנון הגלובלי של היום ניתן ליצור קונדיטוריה יצירתית ורחבה יותר תוך שימוש במסורות עבר,
אנחנו נושאים על כתפינו נסיון במטבחים רבים- פרויקטים בחו'ל, מסעדות, מלונות, מאפיות וקונדיטוריות ואנחנו נרגשים להגיע לתחנה הזו בחיינו בה אנחנו מרגישים מחוברים אל המקורות וחשים צניעות מול התהליך שחומרי הגלם מבקשים מאיתנו ומנגד ניצבים עם פנינו אל העתיד הצופן בתוכו שימוש חכם בידע חדש והתבססות על חומרי גלם שלא היו נגישים בעבר, אנחנו אוחזים ביד מסורות קולינריות קדומות ופוסעים איתן קדימה.
הגלידות שלנו מבוססות על קשיו ושקדים, הן אינן מכילות שמנות תעשייתיות או בסיס של שמנת קוקוס, טעמן נקי, שמנתי, הן עוברות תהליך טבעי בעבודת יד עד לקבלת גלידה שלא הייתה מביישת גלידריה באיטליה.
אנחנו מזמינים אתכם לחוות, לטעום ולהנות מהגלידות שלנו, אנחנו נעשה את המיטב לרקוח ולהכין לכם טעמים חדשים ומעניינים כדי שגם אתם תוכלו להתרגש איתנו כל פעם מחדש.
נתראה!
